Ετοιμάζεται να αποκαθηλώσει τον μεγάλο Σίρερ ο Αγουέρο (vids)

Ετοιμάζεται να αποκαθηλώσει τον μεγάλο Σίρερ ο Αγουέρο (vids)

Ο Σέρχιο Αγουέρο πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Τσέλσι και έφτασε τα 11, ισοφαρίζοντας την επίδοση του εμβληματικού στράικερ των 90s, Άλαν Σίρερ.

Ο Σέρχιο Αγουέρο, στα χρόνια που βρίσκεται στο Μάντσεστερ και αγωνίζεται με τα γαλάζια της Σίτι, έχει φτάσει από πολλούς να θεωρείται ένας από τους καλύτερους και σημαντικότερους ποδοσφαιριστές στην Ιστορία των Πολιτών.

Ο χαρισματικός Αργεντινός διανύει την 8η σεζόν του στο αγγλικό πρωτάθλημα και έχει 160 γκολ σε 229 συμμετοχές στην Premier League. Χτες (10/2) στο κατ’ ευφημισμό ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι, ο Κουν πέτυχε τρία γκολ στο 6-0 της Σίτι επί των Μπλε και έτσι έφτασε τα 11 χατ τρικ στο αγγλικό πρωτάθλημα, όσα και ένας από τους καλύτερους επιθετικούς των 90ς, Άλαν Σίρερ φορώντας τις φανέλες των Σαουθάμπτον, Μπλάκμπερν και Νιουκάστλ.

Μάλιστα ο 30χρονος διεθνής με την Αλμπισελέστε επιθετικός έφτασε τα 11 χατ τρικ μόλις σε 229 ματς, ενώ ο Άγγλος το κατάφερε σε 441 αναμετρήσεις. Πίσω από τους δύο αυτούς βρίσκονται οι Ρόμπι Φάουλερ (9 χατ τρικ σε 379 ματς), Τιερί Ανρί (8/258), Χάρι Κέιν (8/175) και Μάικλ Όουεν (8/326).  Αν βέβαια ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα ονόματα αυτά, θα διαπιστώσουμε πως ο 25χρονος αρχισκόρερ της Τότεναμ και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Κέιν, έρχεται με φόρα και απειλεί πολύ σοβαρά τους δύο προπορευόμενους που δεν αποκλείεται να «πιάσει» σε μαρικά χρόνια με τους ρυθμούς που σκοράρει.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Αγουέρο με την Μάντσεστερ Σιτι:

Όπως και αυτές του Άλαν Σίρερ:

https://youtu.be/qkdFFtNTop0

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ