Σάρι: «Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να περιμένω»

Ο Μαουρίσιο Σάρι μίλησε για το μέλλον του μετά τη συντριβή της Τσέλσι από τη Σίτι, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στους «Μπλε», ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη επικοινωνίας με τον Αμπράμοβιτς.


Σάρι: «Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να περιμένω» | to10.gr

Η Τσέλσι δεν διανύει τις καλύτερες μέρες της υπό τις οδηγίες του Μαουρίσιο Σάρι και το νέο «χαστούκι», αυτή τη φορά από τη Σίτι προκάλεσε εκ νέου ερωτηματικά για το μέλλον του Ιταλού στο σύλλογο.

Η συντριβή με 6-0 από τους «πολίτες» φέρνει τον 60χρονο ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην έξοδο από το «Στάμφορντ Μπριτζ» και όπως παραδέχεται ο ίδιος πλέον δεν γνωρίζει τι θα ακολουθήσει.

«Δεν ξέρω για το μέλλον μου. Πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Ανησυχώ για την ομάδα και την απόδοσή της, αλλά η δουλειά μου βρίσκεται πάντα σε ρίσκο», ανέφερε αρχικά ο πρώην τεχνικός της Νάπολι.

Τα αρνητικά αποτελέσματα ενδέχεται να προκαλέσουν και αντιδράσεις από τον ισχυρό άνδρα τον «Μπλε» Ρόμαν Αμπράμοβιτς, όμως όπως τονίζει ο Σάρι δεν βρίσκεται ποτέ σε επικοινωνία με τον Ρώσο.

«Θα με χαροποιούσε ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο, καθώς δεν βρισκόμαστε σε επικοινωνία. Ειλικρινά, όμως, δεν ξέρω τι να περιμένω».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο