Σκέφτονται μονιμοποίηση του Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ

Σκέφτονται μονιμοποίηση του Σόλσκιερ στη Γιουνάιτεντ

Τα θετικά αποτελέσματα του συλλόγου με τον Όλε Γκουναρ Σόλσκιερ στον πάγκο έχουν οδηγήσει τους ιθύνοντες να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο μονιμοποίησής του Νορβηγού στην τεχνική ηγεσία.

Οι δέκα νίκες σε ένδεκα ματς, η ριζική αλλαγή κλίματος στα αποδυτήρια και η γενικότερη αντεπίθεση της Γιουνάιτεντ από τότε που ανέλαβε ο Σόλσκιερ έχουν προκαλέσει μεγάλη ευχαρίστηση στους ιθύνοντες του συλλόγου.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, είναι τέτοια η ικανοποίηση τους με την παρουσία του Νορβηγού στον πάγκο, όπου εξετάζουν σοβαρά το σενάριο μονιμοποίησής του στη θέση του προπονητή.

Οι διοικούντες πιστώνουν την αναγέννηση της ομάδας κατά κύριο λόγο στον 45χρονο και η δυναμική επιστροφή στη μάχη για την τετράδα τους έχει προκαλέσει σκέψεις για παραμονή του και μετά το καλοκαίρι. Η «Sun», μάλιστα, το θεωρεί δεδομένο, με την τελική ανακοίνωση όμως να γίνεται στο τέλος της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σόλσκιερ συναντήθηκε με τον Αβράμ Γκλέιζερ μετά τη νίκη των «Κόκκινων Διάβολων» επί της Φούλαμ με 3-0, με το κλίμα ανάμεσα στις δυο πλευρές να είναι εξαιρετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ