Άλισον: «Η Λίβερπουλ έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο»

Άλισον: «Η Λίβερπουλ έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο»

Ο Άλίσον Μπέκερ μίλησε για τον κόσμο της Λίβερπουλ και τόνισε πως δημιουργεί την καλύτερη ατμόσφαιρα στον κόσμο.

Ο Άλίσον Μπέκερ παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην πορεία της Λίβερπουλ μέχρι τώρα, τα ματς που ακολουθούν, ενώ αποθέωσε και τον κόσμο των κόκκινων.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας τόνισε πως η Λίβερπουλ έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και ότι το Άνφιλντ έχει την κορυφαία ατμόσφαιρα που μπορείς να συναντήσεις σε γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίζεις τη Λίβερπουλ. Η ομάδα έχει πολύ μεγάλη ποιότητα και επίσης έχει και τον δωδέκατο παίκτη, τον κόσμο».

Επίσης ο βραζιλιάνος τερματοφύλακας στάθηκε και στη ατμόσφαιρα από την περσινή αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ρόμα: «Πέρυσι έπαιξα στο Άνφιλντ στον ημιτελικό του Champions League με τη Ρόμα και είναι πολύ δύσκολο να κοντράρεις τη Λίβερπουλ. Ήταν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ήταν απλά εκπληκτικό. Είναι κάτι διαφορετικό από ότι είχα ζήσει μέχρι εκείνη την στιγμή».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στη απόφαση του να έρθει στη Λίβερπουλ: «Ήθελα να έρθω πολύ στην Λίβερπουλ από την πρώτη στιγμή που υπήρξε το ενδιαφέρον. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η εμπειρία μου από τον ημιτελικό του Άνφιελντ».

«Εμείς οι παίκτες θέλουμε να πηγαίνουμε σε ομάδες με ποιότητα, τις οποίες μας θέλει ο προπονητής και έχουν καλούς οπαδούς. Εμείς εδώ στη Λίβερπουλ έχουμε μάλλον τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ