Πάνω από 20 εκατ. ευρώ στοίχισε η απόλυση του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Πάνω από 20 εκατ. ευρώ στοίχισε η απόλυση του Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Όπως όλοι υποπτεύονταν, η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε αδρά την απομάκρυνση του Ζοσε Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να παίρνει 22 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση.

Η ήττα της Γιουνάιτεντ με 3-1 από τη Λίβερπουλ τον Δεκέμβριο του 2018 ώθησε τη διοίκηση των «κόκκινων διάβολων» να αποδεσμεύσει τον Ζοζέ Μουρίνιο από την τεχνική ηγεσία, κάτι που τελικά…πλήρωσε ακριβά.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε τον ισολογισμό για το δεύτερο μισό της σεζόν και έγινε για πρώτη φορά  γνωστό το ποσό της αποζημίωσης που κατέβαλε προς τον 56χρονο. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος πήρε 19.6 εκατομμύρια λίρες (22 εκατομμύρια ευρώ) μαζί με τους βοηθούς του κατά τη φυγή του από το Μάντσεστερ, αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος.

Στο γεγονός αυτό συνέβαλε και το νέο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πριν από περίπου ένα χρόνο με τη Γιουνάιτεντ, το οποίο προέβλεπε τεράστιες απολαβές για τον Πορτογάλο.

Πάντως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο λαμβάνει τέτοια αποζημίωση, καθώς και στις δυο θητείες του στην Τσέλσι είχε εισπράξει αστρονομικά ποσά κατά τη λύση της συνεργασίας τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ