Πουλάει τον Λουκάκου και παίρνει Ικάρντι ή Ντιμπάλα η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Ρομέλου Λουκάκου τη νέα σεζόν και σκοπεύει να τον πουλήσει για να αποκτήσει έναν εκ των Ικάρντι ή Ντιμπάλα.


Πουλάει τον Λουκάκου και παίρνει Ικάρντι ή Ντιμπάλα η Γιουνάιτεντ | to10.gr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε ακόμη μια χρονιά στη μετά Σερ Άλεξ εποχή όμως πλέον δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Η διοίκηση των κόκκινων διαβόλων ετοιμάζει κάποιες κινήσεις προκειμένου η ομάδα να διεκδικήσει του χρόνου το πρωτάθλημα και να μη βολοδέρνει όπως τα τελευταία χρόνια.

Για αυτό τον λόγο η Γιουνάιτεντ φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ρομέλου Λουκάκου το ερχόμενο καλοκαίρι προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα και να αποκτήσει έναν μεγάλο σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Αγγλία οι «κόκκινοι διάβολοι», έχουν βάλει πολύ υψηλούς στόχους, με τον Λουκάκου να μην υπολογίζεται. Συγκεκριμένα φαίνεται ότι ο Βέλγος που δεν έχει αποδώσει τα μέγιστα θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Μάντσεστερ.

Ο Πάολο Ντιμπάλα και ο Μάουρο Ικάρντι είναι οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι να τον αντικαταστήσουν, με τον δεύτερο ειδικά να μην περνάει καλά στην Ίντερ και να έχει αρκετά προβλήματα τον τελευταίο καιρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο