Φαν Ντάικ: «Θέλω να με θυμούνται ως θρύλο στη Λίβερπουλ»

Φαν Ντάικ: «Θέλω να με θυμούνται ως θρύλο στη Λίβερπουλ»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ τόνισε σε δηλώσεις του πως θέλει να συνδέσει το όνομα του με την ιστορία της Λίβερπουλ και οι φίλοι της ομάδας να τον θυμούνται σαν ένα θρύλο των κόκκινων.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ συνεχίζει να ζει το όνειρό του στο Άνφιλντ και να απολαμβάνει κάθε στιγμή της παρουσίας του στη Λίβερπουλ! Όπως είπε και ο ίδιος σε δηλώσεις του θέλει να συνδέσει το όνομά του με την ιστορία της ομάδας και ο κόσμος να τον θυμάται ως έναν θρύλο που φόρεσε τη φανέλα της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως θα ήθελε να τον θυμούνται οι φίλοι της Λίβερπουλ: «Ίσως ως θρύλο της ομάδας. Προφανώς και αυτό είναι κάτι που σκέφτομαι, διότι θέλω να καταφέρω σπουδαία πράγματα εδώ. Διαθέτουμε φανταστική ομάδα και έχουμε όλα τα εργαλεία για να τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός σέντερ μπακ και συνέχισε:

«Θέλω να δώσω τα πάντα σε αυτή την ομάδα. Έβαλε τα δυνατά της για να πάρει και θέλω να της δώσω τα πάντα. Ελπίζω να κατακτήσουμε μαζί σπουδαία πράγματα.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στη Λίβερπουλ και οι άνθρωποι της είναι εδώ για εσένα. Εάν μπεις στην οικογένειά της θα είσαι για πάντα. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να παίξω σε αυτή την ομάδα τόσο πολύ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ