«Έφαγε» τον Κλοντ Πιέλ ο Μιλιβόγεβιτς

«Έφαγε» τον Κλοντ Πιέλ ο Μιλιβόγεβιτς

Η εντός έδρας 4άρα που δέχτηκε η Λέστερ από την Κρίσταλ Πάλας του Μιλιβόγεβιτς ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και επέφερε την απόλυση του Κλοντ Πιέλ από τις Αλεπούδες.

Η Λέστερ τα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο το 2019, αγνοώντας τη νίκη από την πρωτοχρονιά και το εκτός έδρας 1-0 επί της Έβερτον. Έκτοτε μετράει 5 ήττες και μία ισοπαλία στην Premier League και έναν επώδυνο και πρόωρο αποκλεισμό από τη Νιούπορτ στο FA Cup.

Ειδικά η τελευταία βαρύτατη ήττα με 4-1 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας του πολύ καλού και σκόρερ (ξανά) Λούκα Μιλιβόγεβιτς, η οποία την έριξε στη 12η θέση της βαθμολογίας ήταν ξεχείλισε το ποτήρι για τους ιθύνοντες των Αλεπούδων.

Η κακή αμυντική λειτουργία (17 γκολ στα 8 τελευταία ματς) και τα γκολ που έρχονταν με… αίτηση στην επίθεση (9 στα 8 τελευταία ματς), είχαν κάνει το φάντασμα της απόλυσης να πλανάται πάνω από το King Power Stadium, με το ματς κόντρα στην Πάλας να είναι το κύκνειο άσμα του Γάλλου προπονητή στο 63ο του παιχνίδι στον πάγκο της Λέστερ, την οποια είχε αναλάβει στις 25 Οκτωβρίου του 2017.

Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί για τον πάγκο τω πρωταθλητών του 2016, με αυτό του προπονητή της Σέλτικ, Μπρένταν Ρότζερς να προκρίνεται ως ώρας σαν το φαβορί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ