Μουρίνιο: «Έχει προσωπικότητα ο Κέπα»

Μουρίνιο: «Έχει προσωπικότητα ο Κέπα»

Ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε θέση για το συμβάν μεταξύ Σάρι-Κέπα, λέγοντας πως ο Ισπανός τερματοφύλακας έχει προσωπικότητα και πως θέλει να δείξει τι αξίζει.

Το συμβάν μεταξύ του Μαουρίτσιο Σάρι και του Κέπα Αριθαμπαλάγα στον τελικό του Καραμπάο Καπ, συζητιέται ακόμα στην Αγγλία με αμείωτο ρυθμό.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός τερματοφύλακας αρνήθηκε να βγει αλλαγή, για να περάσει στην θέση του ο Βίλι Καμπαγέρο, κάνοντας τον Ιταλό τεχνικό έξαλλο.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Ζοζέ Μουρίνιο μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο «DAZN»:

«Ο γκολκίπερ θέλει να δείξει την προσωπικότητά του, την αυτοπεποίθησή του, θέλει να δείξει πως είναι εκεί και θέλει να είναι στα πέναλτι και να κάνει αποκρούσεις και μου αρέσει αυτό», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Μου αρέσει να δείχνει ο παίκτης πως έχει προσωπικότητα, δεν πρέπει όμως να αφήνει τον προπονητή και τον βοηθό προπονητή σε μία τέτοια περίπλοκη κατάσταση. Αυτό με στενοχωρεί.

Άφησε επίσης σε πολύ άβολη θέση τον συμπαίκτη του που ήταν έτοιμος να μπει στο ματς και δεν ευθυνόταν στο παραμικρό για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ