Ο Ρότζερς αποχωρεί από τη Σέλτικ για τη Λέστερ!

Ο Ρότζερς αποχωρεί από τη Σέλτικ για τη Λέστερ!

Η Λέστερ φαίνεται πως βρήκε τον αντικαταστάτη του Κλοντ Πιέλ και αυτός δεν θα είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς.

Θέμα ωρών θεωρείται στην Αγγλία η ανακοίνωση από την Λέστερ για την πρόσληψη του Μπρένταν Ρότζερς. Ο Βρετανός τεχνικός παραιτήθηκε από την Σέλτικ, αφήνοντας την ομάδα οκτώ βαθμούς μπροστά από τους διώκτες της και επί της ουσίας, βέβαιη πρωταθλήτρια για ακόμη μία χρονιά.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του έμπειρου προπονητή ήταν έξι εκατομμύρια ευρώ, ποσό που πιθανότατα κατέβαλε η διοίκηση των «αλεπούδων», αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό.

Ο Ρόζτερς αναμένεται να αναλάβει άμεσα την Λέστερ, που υπό τις οδηγίες του Κλοντ Πιέλ δεν έκανε καλή χρονιά, με αποκορύφωμα την συγκομιδή μόλις ενός βαθμούς στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις για την Premier League. Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι πριν λίγη ώρα ο Ντέιβιντ Μόγιες ήταν το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λέστερ.

Οσον αφορά στον αντικαταστάτη του στους «Κέλτες», θα είναι ο 47χρονος, Νιλ Λένον, ο οποίος εργάσθηκε στην ομάδα της Σκωτίας από το 2010 μέχρι το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ