«Πάει στην Άρσεναλ ο Μόντσι»

«Πάει στην Άρσεναλ ο Μόντσι»

Δημοσίευμα ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα θα μετακομίσει το καλοκαίρι στο Λονδίνο, έχοντας συμφωνήσει με την Άρσεναλ

Έτοιμος να μετακομίσει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ είναι ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Il Messaggero. Με βάση λοιπόν το σχετικό ρεπορτάζ, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου έχει συμφωνήσει με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή των τζιαλορόσι και ο Μόντσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Λονδίνου.

Αυτό που επισημαίνει η ιταλική εφημερίδα είναι ότι η Άρσεναλ θα χρειαστεί να πληρώσει την ρήτρα αποδέσμευσης του Μόντσι, η οποία είναι τρία εκατ. ευρώ αλλά η καταβολή του συγκεκριμένου ποσού δεν αποτελεί… πρόβλημα για την αγγλική ομάδα.

Ο Μόντσι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον προπονητή των κανονιέρηδων, Ουνάι Έμερι καθώς οι δύο άνδρες έχουν συνεργαστεί στην Σεβίλλη. Ο προπονητής της Άρσεναλ είναι αυτός που έχει εισηγηθεί στην διοίκηση της ομάδας του την πρόσληψη του Μόντσι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή της Άρσεναλ και φαίνεται πως η εισήγηση του έγινε αποδεκτή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ