Χάντερσφιλντ – Γουλβς 1-0

Χάντερσφιλντ – Γουλβς 1-0

Η Χάντερσφιλντ επικράτησε της Γουλβς με 1-0, χάρη σε γκολ του Μουνιέ στο 91' και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία. Η Νιουκάστλ πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο νίκησε εύκολα την Μπέρνλι με 2-0. Νίκες και για Έβερτον και Λέστερ.

Όσο νικάει ελπίζει. Η Χάντερσφιλντ επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Γουλβς, με τον Μουνιέ να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαν ευκαιρίες για γκολ, όμως έπρεπε να περιμένουν μέχρι το 91′ προκειμένου να πετύχουν το πολυπόθητο τέρμα.

Η Χάντερσφιλντ παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, στο -11 από την 17η θέση. Από την άλλη, η Γουλβς είναι 8η  με 40 βαθμούς.

Μέσα σε ένα ημίχρονο ξεμπέρδεψε η Νιουκάστλ κόντρα στη Μπέρνλι, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή της φόρμα το τελευταίο διάστημα.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού, χάρη στα γκολ των Σαρ στο 24′ και Λόνγκσταφ στο 38′ και στην επανάληψη, απλώς διατήρησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν σοβαρά σε κανένα σημείο του αγώνα.

Η Νιουκάστλ έφτασε τους 31 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο +7 από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Μπέρνλι έμεινε στους 30 και την 15η θέση.

H Έβερτον ήταν «σαρωτική» στο Κάρντιφ, επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με 3-0.

Ο Σίγκουρντσον άνοιξε το σκορ στο 41ο λεπτό, ενώ στο 66′ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάλβερτ-Λιούιν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στους 36 βαθμούς έφτασε η Έβερτον, ενώ η Κάρντιφ παρέμεινε στους 25, μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη.

Υπό το βλέμμα του νέου της τεχνικού Μπρένταν Ρότζερς, η Λέστερ επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Μπράιτον και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 10ο λεπτό ο Γκρέι, με τον Βάρντι στο 63′ να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν γρήγορα στο σκορ, με τον Πρόπερ στο 66′, ωστόσο δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα στη συνέχεια με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Έτσι, η Λέστερ έφτασε τους 35 βαθμούς και την 11η θέση, ενώ η Μπράιτον παρέμεινε στην 16η θέση με 27 βαθμούς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ