Ποκετίνο: «Ίσως χρειαστούν πέντε-δέκα χρόνια για να πάρουμε τον τίτλο»

Ποκετίνο: «Ίσως χρειαστούν πέντε-δέκα χρόνια για να πάρουμε τον τίτλο»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε σε δηλώσεις του πως η Τότεναμ πιθανότατα θα χρειαστεί πέντε με δέκα χρόνια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

O Mαουρίτσιο Ποκετίνο μίλησε για τις πιθανότητες της Τότεναμ να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και για την ήττα από την Μπέρνλι που όπως φαίνεται θα στοιχίσει αρκετά στα σπιρούνια.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε πως δεν ψάχνει δικαιολογίες και ότι κατά πάσα πιθανότητα θ αχρειαστούν πέντε με δέκα χρόνια προκειμένου η Τότεναμ να πανηγυρίσει τον τίτλο.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αν θες αλήθεια να διεκδικήσεις τον τίτλο, είτε παίζεις καλά είτε όχι κόντρα σε ομάδες όπως η Μπέρνλι, πρέπει να νικάς. Είμαι απογοητευμένος διότι δεν δείξαμε την ίδια ενέργεια, διάθεση και φιλοδοξία με τη Μπέρνλι. Πρέπει να κοιτάξουμε και να αξιολογήσουμε τους εαυτούς μας, δεν αναζητούμε δικαιολογίες. Όλα αυτά μας κρατάνε πίσω και ίσως χρειαστούν πέντε και δέκα χρόνια εργασίας για να αλλάξει αυτό και να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επικείμενο ματς με την Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ: «Το να παίξεις με ομάδες όπως η Τσέλσι και η Άρσεναλ είναι το εύκολο. Σε αυτούς τους αγώνες δεν χρειάζεται ο προπονητής να δώσει κίνητρο στους παίκτες, είναι φυσιολογικό να έχεις από μόνος σου. Αλλά αν δεν έχεις τη διάθεση να το δείξεις αυτό με τη Μπέρνλι, τότε δεν αξίζεις τίποτα. Αν δεν μπορείς να νικήσεις τη Μπέρνλι τότε είναι αδύνατο να σκέφτεσαι ότι θα πάρεις τον τίτλο. Η πραγματικότητα λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε την Premier League και αυτό γίνεται εξαιτίας μας, όχι τόσο επειδή Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι καλύτερες από εμάς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ