«Μάχη» Λίβερπουλ – Αρσεναλ για τον Ζιελίνσκι

«Μάχη» Λίβερπουλ – Αρσεναλ για τον Ζιελίνσκι

Οι δύο αγγλικές ομάδες ερίζουν για την απόκτηση του 24χρονου χαφ της Νάπολι, με τους Ιταλούς να ζητούν πάνω από 60 εκατ. λίρες για να παραχωρήσει τον Πολωνό.

Στο στόχαστρο των Λίβερπουλ και Αρσεναλ βρίσκεται ο χαφ της Νάπολι, Πιοτρ Ζιελίνσκι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα, η Daily Mirror γράφει ότι οι Κανονιέρηδες και οι Ρεντς θα «μονομαχήσουν» το καλοκαίρι για την απόκτηση του 24χρονου χαφ της ιταλικής ομάδας, η οποία φέρεται να ζητάει πάνω από 60 εκατ. λίρες για να παραχωρήσει τον Πολωνό μέσο.

Ο Ζιελίνσκι τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί συνολικά σε 34 παιχνίδια στη φετινή σεζόν, έχοντας συνολικά 5 γκολ σε 2.333 λεπτά συμμετοχής. Ο διεθνής άσος αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου, με τη Νάπολι να ετοιμάζεται να τον… μοσχοπουλήσει και τις Αρσεναλ και Λίβερπουλ να παλεύουν για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Ζιελίνσκι με την Νάπολι λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ οι Παρτενοπέι τον απέκτησαν το 2016 από την Ουντινέζε έναντι 12 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ