Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 5-1

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ 5-1

Με τον Μεσούτ Οζίλ να επιστρέφει στις καλές του εμφανίσεις, η Άρσεναλ ήταν καταιγιστική κόντρα στη Μπόρνμουθ, διαλύοντας την με 5-1. Πήρε το ντέρμπι της παραμονής η Σαουθάμπτον, 2-0 την Φούλαμ.

Η Άρσεναλ έκανε ότι ήθελε κόντρα στην Μπόρνμουθ, επικρατώντας με το εμφατικό 5-1 στο «Έμιρεϊτς» και διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μεσούτ Οζίλ άνοιξε το σκορ με πλασέ για το 1-0, ενώ στο 27′ ήταν εκείνος που έβγαλε την ασίστ στον Μχιταριάν, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1 στο 30′ με τον Μουσέτ, ωστόσο η χαρά τους δεν κράτησε πολύ. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κοσιενλί έκανε από κοντά το 3-1, ενώ στο 59′ ήταν η σειρά του Ομπαμεγιάνγκ να χριστεί σκόρερ και να κάνει το 4-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λακαζέτ στο 78ο λεπτό.

Έτσι, η Άρσεναλ έφτασε τους 56 βαθμούς την 4η θέση, ενώ η Μπόρνμουθ παρέμεινε στους 34 και την 12η θέση.

Στο άλλο παιχνίδι των 21:45, η Σαουθάμπτον επικράτησε της Φούλαμ εντός έδρας με 2-0 και έκανε σημαντικό βήμα, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Τα γκολ των Ρομέο και Γουόρντ-Πρόουζ στο 23ο και 40ο λεπτό αντίστοιχα, διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, αποτέλεσμα το οποίο φέρνει τους γηπεδούχους στους 27 βαθμούς και την 17η θέση, ενώ αφήνει τους φιλοξενούμενος στους 17 και την 19η θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ