Σόλσκιερ: «Δεν ξέρω αν θα μείνει στη Γιουνάιτεντ ο Βαλένσια»

Σόλσκιερ: «Δεν ξέρω αν θα μείνει στη Γιουνάιτεντ ο Βαλένσια»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο Αντόνιο Βαλέντσια, αλλά και για τις πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Όλε-Γκούναρ Σόλσκιερ παραδέχθηκε σε δηλώσεις του ότι είναι ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει ο Αντόνιο Βαλένσια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Νορβηγός τεχνικός μίλησε παράλληλα για την κατάσταση που βρίσκεται ο Βαλέντσια και για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, τονίζοντας πως δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν είναι 100% έτοιμος ο Αντόνιο και δουλεύει ακόμα για να επανέλθει, αλλά έχει κάνει μια φανταστική καριέρα εδώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πρόκειται για έναν από τους κατόχους τίτλου Premier League που έχουν απομείνει στα αποδυτήρια, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Αντόνιο θα συμφωνήσουν για τη νέα σεζόν.

Οπότε, εξαρτάται και από αν θα επιστρέψει στο γήπεδο τους επόμενους μήνες, αλλά είναι ένας αρχηγός, ένας σπουδαίος εργάτης για τον σύλλογο και ελπίζω ότι θα μπορώ να τον έχω πίσω στο γήπεδο και πως θα δείξει τι μπορεί να κάνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ