Σίλβα: «Τυχερό το γκολ της Λίβερπουλ, έκαναν λες και κέρδισαν το Μουντιάλ»

Σίλβα: «Τυχερό το γκολ της Λίβερπουλ, έκαναν λες και κέρδισαν το Μουντιάλ»

Η Έβερτον υποδέχεται αύριο τη Λίβερπουλ και o Μάρκο Σίλβα ζέστανε το κλίμα, ενθυμούμενος τους έξαλλους πανηγυρισμούς των «κόκκινων» στην προηγούμενη μεταξύ τους κόντρα.

«Φωτιά» έβαλε μέσα από τις δηλώσεις του ο τεχνικός της Έβερτον, Μάρκο Σίλβα, για το επικείμενο ντέρμπι του Μέρσεϊσαιντ κόντρα στη Λίβερπουλ.

Τα «ζαχαρωτά» υποδέχονται αύριο την ομάδα του Κλοπ για τη μεγάλη μάχη, με σκοπό να πάρουν μια νίκη γοήτρου αλλά και να γκρεμίσουν την μισητή αντίπαλο από την κορυφή.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν τη σέντρα αναφέρθηκε στο προηγούμενο ραντεβού που είχαν οι δυο ομάδες, όταν η Λίβερπουλ τελικά είχε πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη σε ένα… σουρεαλιστικό γκολ στις καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι πανηγυρισμοί των «κόκκινων» ήταν υπερβολικοί για ένα τόσο τυχερό γκολ, καθώς όπως τόνισε, έκαναν λες και κρινόταν το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Δεν είδα πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στο πρώτο μου ντέρμπι. Αυτό που αισθάνθηκα ήταν πως επρόκειτο για ξεχωριστό ματς και για τις δύο ομάδες» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει:

«Πανηγύρισαν εκείνο το τυχερό γκολ, εκείνη την τυχερή στιγμή που είχαν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα λες και ήταν τελικός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Δεν είδα μεγάλη διαφορά στις δύο ομάδες».

Όταν κοιτάς τους αριθμούς και όλη την ιστορία από το 2010, πάντα φαντάζει ως μία μεγάλη ευκαιρία για μας να αλλάξουμε την ιστορία. Οι αριθμοί είναι εκεί αλλά μπορείς να τους αλλάξεις. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς και μία ευκαιρία για τρεις πόντους: αυτό είναι που ζητάμε μόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ