Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι τα... χρειάστηκαν κόντρα σε Σαουθάμπτον και Μπόρνμουθ, εν τέλει όμως επικράτησαν με 3-2 και 1-0 αντίστοιχα. Τρίποντο παραμονής για Μπράιτον κόντρα στη Χάντερσφιλντ. Καθάρισε μέσα σε ένα 20λεπτο την Κάρντιφ η Γουλβς.

Η Μάντσεστερ Σίτι έστω και δύσκολα, επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Μπόρνμουθ και προσπέρασε τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League.

Το «χρυσό» γκολ για τους «πολίτες» πέτυχε ο Μαχρέζ στο 55ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ. Στους 71 βαθμούς και την 1η θέση της βαθμολογίας η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, που πλέον περιμένει τυχόν στραβοπάτημα της Λίβερπουλ αύριο στην έδρα της Έβερτον. Η Μπόρνμουθ από την άλλη έμεινε στους 34 και την 12η θέση

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 3-2 της Σαουθάμπτον μετά κόπων και βασάνων και προσπέρασε την Άρσεναλ στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Οι «Άγιοι» πάγωσαν το «Ολντ Τράφορντ» στο 26ο λεπτό, όταν κόντρα στη ροή του αγώνα, άνοιξαν το σκορ με τον Βαλέρι. Μέσα σε 6 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Σόλσκιερ κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ, με τον Περέιρα να ισοφαρίζει αρχικά στο 53′ και τον Λουκάκου να κάνει το 2-1 στο 59′.

Η Σαουθάμπτον δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 75ο λεπτό με γκολ του Βαρντ-Πρόουζ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ κοντά στο να πάρουν ένα ανέλπιστο βαθμό, ωστόσο υπολόγιζαν χωρίς τον Ρομελού Λουκάκου, ο οποίος στο 89′ «χτύπησε» ξανά και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα της Premier League

Τότεναμ-Άρσεναλ 1-1

Μπόρνμουθ-Μάντσεστερ Σίτι 0-1

Μπράιτον-Χάντερσφιλντ 1-0

Μπέρνλι-Κρίσταλ Πάλας 1-3

Μάντσεστερ Γ.-Σαουθάμπτον 3-2

Γουλβς-Κάρντιφ 2-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ