Απίθανο στατιστικό: Ούτε τελική η Μπόρνμουθ κόντρα στην Σίτι

Απίθανο στατιστικό: Ούτε τελική η Μπόρνμουθ κόντρα στην Σίτι

Αρνητικό ρεκόρ για την Μπόρνμουθ κόντρα στους «Πολίτες» αφού τα «κεράσια» έγιναν η πρώτη ομάδα που δεν κάνει ούτε μία τελική σε παιχνίδι στην έδρα της για την Premier League.

Το ότι η Μάντσεστερ Σίτι δύσκολα αντιμετωπίζεται ειδικά όταν είναι στη μέρα της, είναι γνωστό. Η Μπόρνμουθ βέβαια τα πήγε σχετικά καλά αμυντικά κόντρα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα αφού τουλάχιστον όσον αφορά τα γκολ, δέχτηκε μόλις ένα.

Εκείνο όμως που ήταν άκρως εντυπωσιακό και θα μείνει στην ιστορία, ήταν οι επιθετικές επιδόσεις της Μπόρνμουθ, οι οποίες για να είμαστε ειλικρινείς, ήταν ανύπαρκτες. Η στατιστική υπηρεσία δεν κατέγραψε ούτε μία τελική στο ματς για τους γηπεδούχους. Όχι στην εστία απλά αλλά γενικά δεν έκαναν ούτε μία προσπάθεια. Έτσι απλά για να την κάνουν. Κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ, για γηπεδούχο ομάδα, στην ιστορία της Premier League από τότε που άρχισε να καταγράφεται η στατιστική.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είχαν 23 τελικές και την μία από αυτές την έκαναν γκολ με τον Μαχρέζ παίρνοντας το πολύτιμο τρίποντο που τους ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και με ματς παραπάνω από την Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ