Κάραγκερ: «Ο Φαν Ντάικ είναι ο MVP της σεζόν»

Κάραγκερ: «Ο Φαν Ντάικ είναι ο MVP της σεζόν»

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Λίβερπουλ τόνισε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι ο κορυφαίος παίκτης των κόκκινων τη φετινή χρονιά, αλλά και γενικότερα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ υποστήριξε πως ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ δικαιούται να κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Ολλανδού στο ντέρμπι του Μέρσεσαϊντ κόντρα στην Έβερτον (0-0).

Η ισοπαλία μπορεί να έριξε την Λίβερπουλ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (πρώτη είναι πλέον η Μάντσεστερ Σίτι), ωστόσο ο Φαν Ντάικ αναδείχθηκε παίκτης του αγώνα λόγω της εξαιρετικής του εμφάνισης που κράτησε το μηδέν στην άμυνα των κόκκινων. Αυτή ήταν η 17η φορά φέτος που η Λίβερπουλ δεν δέχθηκε γκολ.

«Η απόδοση του Φαν Ντάικ σήμερα ήταν απίστευτη» τόνισε στο «Sky Sports» ο Κάραγκερ και συνέχισε: «Νομίζω ότι πρέπει να πάρει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς. Ισως είναι πολύ νωρίς για να λέω κάτι τέτοιο, αλλά εάν δεν έπαιζε σήμερα, νομίζω ότι η Εβερτον θα κέρδιζε το ματς».
«Φαίνεται σαν να παίζει αντίπαλος με παιδιά. Αντιμετωπίζει μερικούς από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης και τα κάνει όλα να φαίνονται τόσο εύκολα» κατέληξε ο παλιός αστέρας της ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ