Δώδεκα σύλλογοι της Premier League πιέζουν για τιμωρία της Σίτι

Δώδεκα σύλλογοι της Premier League πιέζουν για τιμωρία της Σίτι

Μέτωπο κατά της Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε η πλειονότητα της Premier League, η οποία ζητά την τιμωρία των «πολιτών» για παραβίαση του FFP.

Δώδεκα ομάδες της Premier League αποφάσισαν να ενώσουν της δυνάμεις τους κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Συγκεκριμένα, η πλειονότητα των αγγλικών συλλόγων ζητά από την UEFA να τιμωρήσει τους «πολίτες» για την παραβίαση του FFP.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει ανακοινώσει από το μεσημέρι της Παρασκευής πως ερευνά την Σίτι για τυχόν παραβιάσεις των κανονισμών, ύστερα από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έφερε στην επιφάνεια η γερμανική εφημερίδα Spiegel.

Πάντως, αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που οι «πολίτες» προβαίνουν σε αντίστοιχες ενέργειες και φαίνεται πως η… υποτροπή τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανταγωνιστές τους στην Αγγλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» οι ομάδες δεν είναι καθόλου ευχαριστημένες με τις τακτικές αθέμιτου ανταγωνισμού που προβάλλουν στο Μάντσεστερ και είναι έτοιμες να στείλουν επιστολή στην Ομοσπονδία, βάσει της οποίας θα απαιτήσουν να επιβληθούν οι αρμόζουσες κυρώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ