Ποκετίνο: «Θετικό που ακούγομαι για Ρεάλ»

Ποκετίνο: «Θετικό που ακούγομαι για Ρεάλ»

Ανοικτή πόρτα άφησε ο Αργεντινός για επιστροφή του στην Ισπανία, ενώ τόνισε πως βλέπει το ενδιαφέρον της Ρεάλ ως κάτι θετικό.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον βαρύ αποκλεισμό από το Champions League σχεδιάζει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν και σαν πρώτο στόχο έχει θέσει την εύρεση νέου τεχνικού.

Η διοίκηση των «Μερένχες» έχει πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει με τον Σαντιάγκο Σολάρι στον πάγκο και τα ονόματα για τη διαδοχή του κάνουν… ουρά.

Ένα από αυτά που έχει ακουστεί έντονα από τα ισπανικά media είναι εκείνο του Μαουρίσο Ποκετίνο, ο οποίος πρόσφατα ρωτήθηκε για τις σκέψεις του σχετικά με τις φήμες που τον συνδέουν με τον μαδριλένικο σύλλογο.

Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» άφησε την πόρτα ανοικτή για την επιστροφή του στην Ισπανία, τονίζοντας μάλιστα πως το ενδιαφέρον της Ρεάλ μπορεί να είναι μόνο θετικό για εκείνον.

«Η σχέση μου με την Ισπανία θα υπάρχει πάντα. Ελπίζω πως κάποια μέρα θα μπορέσω να επιστρέψω και να παίξω ποδόσφαιρο που θα φέρνει νίκες και θα χαροποιεί τους οπαδούς. Θα σκεφτόμουν να επιστρέψω. Πρέπει να είσαι ανοικτός σε νέες εμπειρίες».

Όσο για τα ρεπορτάζ που τον συνδέουν με τη Ρεάλ, δήλωσε: «Το βλέπω σαν κάτι θετικό. Σημαίνει πως κάποιος εκεί πέρα παρατήρησε πως κάνουμε σωστή δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ