Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-2

Φούλαμ – Λίβερπουλ 1-2

Η Λίβερπουλ πέρασε από το Λονδίνο, επικρατώντας δύσκολα με 2-1 της Φούλαμ και επέστρεψε (προσωρινά) στην κορυφή της Premier League, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μίλνερ.

Η Λίβερπουλ τα βρήκε σκούρα για 80 λεπτά στο Κρέιβεν Κότατζ απέναντι στη Φούλαμ, όμως ο Τζέιμς Μίλνερ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι χάρισε μια πολύτιμη νίκη στους κόκκινους με 2-1 και τους επανέφερε στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ με αυτή τη νίκη προσπέρασε τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο και η μάχη στην Premier League συνεχίζεται. Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι καθ’όλη τη διάρκεια του ματς, αλλά η Φούλαμ ήταν πολύ καλά στημένη και ίσως θα μπορούσε να κόψει βαθμούς από την ομάδα του Μέρσεσαϊντ αν δεν έκανε ένα τουλάχιστον κακό πέναλτι ο Ρίκο.

Το ματς είχε σχετικά καλό ρυθμό και σταδιακά η ομάδα του Κλοπ άρχισε να ανεβάζει στροφές. Στο 26ο λεπτό ο Μανέ με τον Φιρμίνο έκρυψαν την μπάλα και ο πρώτος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ. Όμως η Φούλαμ στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς, ενώ η Λίβερπουλ έριξε ρυθμό και έδωσε δικαιώματα.

Τελικά στο 74ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια όταν ο Ράιαν Μπάμπελ, εκμεταλλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση του Φαν Ντάικ με τον Άλισον και σε κενή εστία έγραψε το 1-1 και έβαλε φωτιά στο παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η Λίβερπουλ αντέδρασε άμεσα, βγήκε μπροστά και πίεσε για το γκολ της νίκης και μ,όλις έξι λεπτά αργότερα ήρθε. Οι κόκκινοι μετά από μια οργανωμένη επίθεση έφτασαν στην εστία του Ρίκο, ο Σαλάχ σούταρε, ο τερματοφύλακας της Φούλαμ έχασε την μπάλα και στη συνέχεια με ένα τράβηγμα έριξε στο έδαφος τον Μανέ, με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Μίλνερ ανέλαβε την εκτέλεση και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, έκανε το 2-1 και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να πατήσει στην κορυφή του πρωταθλήματος ακόμα και με ένα παιχνίδι περισσότερο.

https://www.youtube.com/watch?v=joADXylWmwc

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ