Άρσεναλ : Ετοιμάζει έξυπνη «βόμβα»

Άρσεναλ : Ετοιμάζει έξυπνη «βόμβα»

Κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή και μάλιστα χωρίς να της κοστίσει ούτε μία λίρα φαίνεται πως είναι η Άρσεναλ, σύμφωνα με την «Sun».

Ο Λέον Γκορέτσκα είναι από τους ποδοσφαιριστές που αυτή την εποχή έχουν μεγάλη πέραση, με αποτέλεσμα πολλές ομάδες να τον «κυνηγούν». Μία από αυτές είναι και η Άρσεναλ.

Οι Κανονιέρηδες έχουν βρει στο πρόσωπο του Γερμανού χαφ όλα όσα ψάχνουν. Γι’ αυτό το λόγο και θα κινηθούν μέσα στους επόμενους μήνες δυναμικά, ώστε να τον αποκτήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι και μάλιστα τσάμπα.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται η «Sun» με το ρεπορτάζ της. Ο ταλαντούχος παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Σάλκε που εκπνέει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Όμως δεν έχει πρόθεση να το ανανεώσει, παρά τις όποιες κρούσεις του έχουν γίνει.

Έτσι, η Άρσεναλ θέλει να κάνει με την περίπτωσή του ότι είχε κάνει τον περασμένο Ιούνιο με τον Σιντ Κολάσινατς, όπου και τον έκανε δικό της χωρίς να χρεωθεί. Βέβαια, οι Γερμανοί από την πλευρά τους θέλουν να πουλήσουν τον Ιανουάριο τον Γκορέτσκα, μιας και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερά ταλέντα που έχουν βγάλει αυτά τα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ