Τσέλσι: Στα 100 – 120 εκατομμύρια η τιμή για Αζάρ

Τσέλσι: Στα 100 – 120 εκατομμύρια η τιμή για Αζάρ

Η Τσέλσι φαίνεται να αποδέχεται την ιδέα πως ο Αζάρ μπορεί να αποτελέσει παρελθόν το προσεχές καλοκαίρι και αποφάσισε να βάλει τιμή πώλησης στον Βέλγο.

Ο Εντέν Αζάρ από την αρχή της σεζόν δείχνει… φευγάτος από την Τσέλσι, με τον ίδιο να έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Ρεάλ.

Στην αντίπερα όχθη, η καταστροφική σεζόν που διανύουν οι «Μερένχες» σήμανε την ανάγκη για ενισχύσεις στους ιθύνοντες του συλλόγου και το βασικό όνομα που υπάρχει στη μεταγραφική λίστα είναι εκείνο του Βέλγου.

Η επιστροφή μάλιστα του Ζιντάν στον πάγκο της «βασίλισσας» κάνει ακόμη πιο εύκολη την μετακίνηση του 28χρονου στη Μαδρίτη, καθώς ο ίδιος έχει παραδεχθεί πως ο Γάλλος τεχνικός αποτελεί το ίνδαλμά του.

Όλα δείχνουν πως πάμε για «γάμο» ανάμεσα στις δυο πλευρές και στους δυο, τρίτος δεν χωρεί… Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «AS», η Τσέλσι έχει συνειδητοποιήσει πως δεν μπορεί να κρατήσει τον Αζάρ στο Λονδίνο και του έχει βάλει τιμή πώλησης η οποία κυμαίνεται στα 100 με 120 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως φαίνεται, τελικά οι «μπλε» προτίμησαν να παραχωρήσουν από τώρα τον Βέλγο, παρά να τον χάσουν ελεύθερο το καλοκαίρι του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ