Μουρίνιο: «Έχω απορρίψει ήδη προτάσεις»

Μουρίνιο: «Έχω απορρίψει ήδη προτάσεις»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τόνισε πως προετοιμάζεται για την επιστροφή στους πάγκους, λέγοντας πως έχει ήδη απορρίψει 3-4 προτάσεις.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αναφέρθηκε με νοσταλγία στην εποχή που κατέκτησε το τρεμπλ ως προπονητής της Ίντερ και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους παραμένει χωρίς δουλειά εδώ και μήνες.

Ο Special One μίλησε στο beIN Sports και στάθηκε στο παρελθόν, ενώ ξεκαθάρισε πως προετοιμάζεται για την επιστροφή στους πάγκους, λέγοντας πως έχει ήδη απορρίψει 3-4 προτάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«H Ίντερ δεν είχε κατακτήσει το Champions League για σχεδόν 50 χρόνια. Υπήρχε μία ολόκληρη γενιά από ιντερίστι που είχαν αυτό το όνειρο.

Επίσης, ο πρόεδρος Μάσιμο Μοράτι ήταν ο γιος του τελευταίου προέδρου που είχε κατακτήσει το τρόπαιο (σ.σ Άντζελο Μοράτι). Οπότε αυτό το όνειρο το είχε και η οικογένεια Μοράτι.

Υπήρχε μία γενιά παικτών που είχαν κερδίσει πολλούς τίτλους στην Ιταλία και ονειρεύονταν την κατάκτηση του Champions League. Ήταν μία πραγματικά δυνατή ομάδα αλλά και μία πραγματική οικογένεια.

Όλοι είχαμε αυτό το όνειρο και παλέψαμε σκληρά για να συμβεί. Στο τέλος της ημέρας, νομίζω πως το τρεμπλ ήταν κάτι που άξιζε η οικογένεια. Ήταν φανταστικό.

Έχουν περάσει 3,5 μήνες από τότε που προπόνησα για τελευταία φορά έναν σύλλογο και προετοιμάζομαι να το κάνω ξανά. Όταν είσαι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, μεταξύ συνεντεύξεων, αγώνων, αναλύσεων με videos και καθημερινών προβλημάτων, δεν βρίσκεις ποτέ χρόνο για τον εαυτό σου.

Χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες για να ξαναγεμίσω μπαταρίες. Η θέση του προπονητή είναι ξεχωριστή και απολαμβάνω την καθημερινή δουλειά. Θέλω να επιστρέψω αυτό το καλοκαίρι, αρχίζοντας από τον Ιούνιο, από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ξέρω ακριβώς τι δεν θέλω, και για αυτό έχω ήδη απορρίψει τρεις με τέσσερις προτάσεις. Ξέρω επίσης τι είναι αυτό που θέλω. Δεν εννοώ το όνομα του συλλόγου, αλλά το είδος δουλειάς, το στιλ του συλλόγου. Ξέρω τι θέλω και ελπίζω να το αποκτήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ