Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Ντεπάι

Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ο Ντεπάι

Το όνομα του Μέμφις Ντεπάι φαίνεται πως βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «κόκκινων», καθώς ο Κλοπ σκέφτεται να ενισχύσει κι άλλο την επίθεση του.

Η Λίβερπουλ μπορεί να διαθέτει μία από τις πιο επικίνδυνες επιθετικές γραμμές στον κόσμο, με παίκτες όπως οι Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως θέλει να την ενισχύσει κι άλλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «Mirror», η Λίβερπουλ έχει πολύ ψηλά στην μεταγραφική της λίστα τον Ολλανδό μεσοεπιθετικό, Μέμφις Ντεπάι, ενόψει του καλοκαιριού.

Όπως είχε δηλώσει ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής, Ρομπέρ Πιρές, ο 25χρονος θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία, μετά το πέρασμα του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Θυμίζουμε πως ο Ντεπάι είχε φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» για δύο σεζόν (2015-2017), πριν μετακομίσει στη Λυών.

Έτσι λοιπόν τα σενάρια για επιστροφή του στο Νησί αυξάνονται, ενώ φαίνεται πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο Κλοπ θα επιστρατεύσει τους Φαν Ντάικ και Βαϊνάλντουμ για να πείσουν τον συμπατριώτη τους να πάει στη Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ