Ποκετίνο: «Θα έχει τεράστιο αντίκτυπο το νέο γήπεδο στην ομαδα» (vid & pic)

Ποκετίνο: «Θα έχει τεράστιο αντίκτυπο το νέο γήπεδο στην ομαδα» (vid & pic)

To νέο γήπεδο της Τότεναμ άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του για την αναμέτρηση της Κ 18 των Σπερς με την αντίστοιχη της Σαουθάμπτον και ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο νεότευκτο γήπεδο της Τότεναμ είναι γεγονός έστω κι αν δεν έπαιξε η πρώτη ομάδα. Η Κ 18 της Τότεναμ αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα υποδομών της Premier League και επικράτησε με 3-1 μπροστά σε 29.000 κόσμου που βρέθηκε για πρώτη φορά στις κερκίδες του γηπέδου.

Ο 17χρονος Λόιντ Μπένετ μάλιστα θα μείνει στην ιστορία καθώς είναι ο πρώτος παίκτης που σκόραρε στο νέο γήπεδο. Εκεί φυσικά ήταν και ο προπονητής της μεγάλης ομάδας των Σπερς, Μαουρίτσιο Ποκετίνο ο οποίος σε δηλώσεις του προς τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν απόψε στο γήπεδο, δεν έκρυψε τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό του.

«Το γήπεδο θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ομάδα» είπε αρχικά ο Ποκετίνο και συνέχισε, «Ένιωσα το ίδιο συναίσθημα την τελευταία μέρα, όταν αφήσαμε το «White Hart Lane», κλαίγαμε. Την πρώτη μέρα εδώ, στο νέο στάδιο, νιώθω το ίδιο συναίσθημα. Σχεδόν κλαίμε επειδή το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα και πρέπει να ευχαριστήσουμε, πρώτα απ ‘όλα, τον πρόεδρο, Ντάνιελ Λέβι επειδή από το 2001 είχε αρχίσει να πιστεύει σε αυτό το όνειρο.»

https://twitter.com/SpursOfficial/status/1109853275594129409

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ