Ετοιμάζει πρόταση για Κουτίνιο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ετοιμάζει πρόταση για Κουτίνιο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει διακαώς να κάνει δικό της τον Φελίπε Κουτίνιο και είναι έτοιμη να προσφέρει τρελά λεφτά στην Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της τη φετινή σεζόν, όμως έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά.

Στον σχεδιασμό λοιπόν της διοίκησης των κόκκινων διαβόλων για τη νέα σεζόν βρίσκεται καταρχάς ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον σύλλογο.

Εφόσον ολοκληρωθεί η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, τότε ο Νορβηγός τεχνικός θα καταστρώσει τα πλάνα του για το καλοκαίρι και τη μεταγραφική περίοδο. Πρώτος στόχος του Σόλσκιερ είναι η απόκτηση του Φελίπε Κουτίνιο από την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της καριέρας του στη Βαρκελώνη και φέρεται να θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία. Σύμφωνα μάλιστα με ισπανικά δημοσιεύματα η ομάδα που προτιμάει είναι η Γιουνάιτεντ και όχι η Λίβερπουλ που αγωνιζόταν προτού μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα.

Η Γιουνάιτεντ θέλει να κάνει ένα μεγάλο μπαμ το ερχόμενο καλοκαίρι και η περίπτωση του Βραζιλιάνου μοιάζει ιδανική. Ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να προσφέρει ακόμα και 110 εκατ. ευρώ, ποσό που φυσικά δεν θα αρνηθεί η Μπαρτσελόνα. Οι κόκκινοι διάβολοι λέγεται πως ίσως κλείσουν μέχρι και τα μέσα Απριλίου τη μεταγραφή, καθώς οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τα προημιτελικά του Champions League και οι διοικήσεις θα έχουν αρκετό χρόνο να μιλήσουν για τη μετακόμιση του Κουτίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ