Γκουαρδιόλα : «Για αυτά τα παιχνίδια έγινα προπονητής»

Γκουαρδιόλα : «Για αυτά τα παιχνίδια έγινα προπονητής»

Για να λαμβάνει μέρος σε παραδοσιακά ντέρμπι σαν το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται στην προπονητική ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Τον αδικείτε;

Την Κυριακή έχουμε το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ με την Γιουνάιτεντ να υποδέχεται την Σίτι. Η δεύτερη Γιουνάιτεντ που βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από την Σίτι του Γκουαρδιόλα, ζει και αναπνέει για τη νίκη που θα δώσει και πάλι πνοή πρωταθλητισμού στους Κόκκινους Διάβολους που βλέπουν την διαφορά από τους Πολίτες να ξεφεύγει αργά αλλά σταθερά.

Κάπως έτσι όλη η ποδοσφαιρική Αγγλία αλλά και Ευρώπη κινείται στους ρυθμούς του ντέρμπι αυτού. Ο Γκουαρδιόλα λοιπόν ερωτώμενος από δημοσιογράφους σχετικά με το ματς, τα είπε όλα σε μια φράση.

«Θεωρητικά ναι. Είναι το πιο δύσκολο και συναρπαστικό ντέρμπι κατά την παραμονή μου στην Αγγλία. Και αυτό γιατί το παιχνίδι αυτό δεν ήρθε νωρίς με αποτέλεσμα οι ομάδες και οι προπονητές να έχουν προλάβει να δουλέψουν αρκετό καιρό μαζί πριν το ματς.

Έγινα προπονητής για να συμμετέχω σε ακριβώς αυτού του είδους τα ματς, στις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές σκηνές του κόσμου. Θα τα απολαύσω σίγουρα. Ανυπομονώ να έρθει η μέρα και να παίξουμε. Θέλω να είμαι εκεί και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να νικήσουμε.

Οι αντίπαλοι μας αμύνονται πολύ καλά. Είναι εξαιρετικά πολύπλοκο να σκοράρουμε εναντίων τους αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε. Επίσης είναι επικίνδυνοι και επιθετικά με τους Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ, Ράσφορντ και Λουκάκου να δημιουργούν αρκετές ευκαιρίες».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ