Ποκετίνο: «Συγχαρητήρια στον Σόλσκιερ, δεν σχολιάζω φήμες»

Ποκετίνο: «Συγχαρητήρια στον Σόλσκιερ, δεν σχολιάζω φήμες»

Ο Αργεντινός τεχνικός, κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέφυγε διακριτικά την ερώτηση, δίνοντας παράλληλα τα συγχαρητήριά του στον Σόλσκιερ.

Μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνο από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» βγήκαν ξανά στην αγορά για την εύρεση του αντικαταστάτη του και ένας από τους κύριους στόχους τους ήταν ο Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Μέχρι πρότινος, το βασικό σχέδιο των ιθυνόντων του συλλόγου ήθελε τον Όλε Γκκούναρ Σόλσκιερ να αναλαμβάνει τη διαχείριση ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι να γινόταν επίσημη κρούση για την απόκτηση του Αργεντινού.

Τα δεδομένα όμως άλλαξαν κατά πολύ από τότε, με τον Νορβηγό τελικά να ανανεώνει για τρία χρόνια με τη Γιουνάιτεντ και τον Ποκετίνο να παραμένει κατά πάσα πιθανότητα και τη νέα χρονιά στον πάγκο της Τότεναμ.

Κληθείς να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που τον συνέδεαν με την ομάδα του Μάντσεστερ, ο 47χρονος αρκέστηκε απλά στο να δώσει συγχαρητήρια στον Σόλσκιερ, αποφεύγοντας διακριτικά να απαντήσει στην ερώτηση.

«Δεν μιλάω ποτέ για φήμες, αλλά θέλω να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ τα καλύτερα τώρα που είναι επίσημα ο νέος κόουτς. Δεν θέλω να μιλήσω για φήμες και υπάρχουν πολλές φέτος, όπως συμβαίνει και κάθε σεζόν. Είναι κάτι φυσιολογικό κάθε φορά να κυκλοφορούν φήμες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ