Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Σε... υγιεινό περίπατο μετέτρεψε η Μάντσεστερ Σίτι το ματς με τη Φούλαμ, με το τελικό 2-0 να τη στέλνει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω υποχρεώσεων στο FA Cup, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να την προσπεράσει και να… «φωλιάσει» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Βάσει αυτού, η πίεση αυτή την εβδομάδα ήταν πάνω στους «πολίτες», οι οποίοι επεδίωκαν να βρεθούν ξανά στην κορυφή με νίκη κόντρα στη Φούλαμ και τελικά δεν απογοήτευσαν.

Μάλιστα, το όποιο άγχος που μπορεί να είχαν οι παίκτες του Γκουαρντιόλα πριν την αναμέτρηση εξαφανίστηκε από τα πρώτα κιόλας λεπτά, καθώς μόλις στο 5′ ο Μπερνάντο Σίλβα έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του χάρη σε πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Οι «πολίτες» είχαν μπει φουριόζοι στην αναμέτρηση, είχαν πάρει από νωρίς το προβάδισμα, είχαν βάλει στα σχοινιά το σύνολο του Σκοτ Πάρκερ και γενικότερα δεν έλεγαν να πάρουν το πόδι από το γκάζι. Η συνεχής πίεση οδηγούσε τους αμυντικούς της Φούλαμ σε αβίαστα λάθη και το δεύτερο γκολ φαινόταν πως δεν θα αργούσε να έρθει.

Τελικά, αυτό συνέβη στο 27′ με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο, Σέρχιο Αγουέρο. Η άμυνα των Λονδρέζων υπέπεσε σε ένα ακόμη σφάλμα, χάνοντας εύκολα τη μπάλα και ο Αργεντινός τους τιμώρησε με όμορφο πλασέ από δύσκολη γωνία.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολίτες κατέβασαν ρυθμό, εξακολουθώντας, όμως, να ελέγχουν πλήρως το ματς. Στο 57′ ο Αγουέρο ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, ενώ η μοναδική αξιοσημείωτη φάση σημειώθηκε από σουτ του Γουόκερ που σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε την αρμάδα του Γκουαρδιόλα να φεύγει με το τρίποντο από τις όχθες του Τάμεση και να επιστρέφει στην κορυφή της βαθμολογίας, ένα βαθμό πάνω από τη δεύτερη Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ