Άρσεναλ : «Δεν φεύγουν τον Ιανουάριο Οζίλ και Σάντσες» είπε ο Κίον

Άρσεναλ : «Δεν φεύγουν τον Ιανουάριο Οζίλ και Σάντσες» είπε ο Κίον

Την πεποίθησή του ότι ο Μεσούτ Οζίλ και ο Αλέξις Σάντσες θα παραμείνουν στην Άρσεναλ και μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τον προσεχή Ιανουάριο, εξέφρασε ο πρώην παίκτης του συλλόγου, Μάρτιν Κίον.

Από την περασμένη σεζόν η Άρσεναλ προσπαθεί ν’ ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Μεσούτ Οζίλ και Αλέξις Σάντσες. Κάτι που δεν έχει γίνει πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να ακούγονται και να γράφονται πολλά σενάρια για το μέλλον των δύο ποδοσφαιριστών.

Τόσο ενόψει Ιανουαρίο, όσο και για το καλοκαίρι, αφού τότε, σε περίπτωση που δεν έχουν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα, θα μπορούν να φύγουν τσάμπα. Κάτι που δεν το θέλουν οι Κανονιέρηδες.

Ωστόσο, ο Μάρτιν Κίον πιστεύει πως οι δύο σούπερ σταρ της λονδρέζικης ομάδας δεν πρόκειται να φύγουν από τις τάξεις της πριν τον Ιούνιο, αφού και οι δύο θέλουν πρώτα να διακριθούν μαζί της και μετέπειτα να κοιτάξουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

«Νομίζω πως και οι δύο ποδοσφαιριστές πιστεύουν στην Άρσεναλ. Πρέπει να παίζουν καλά μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτό είναι κάτι που το θέλουν όλοι στην ομάδα. Ο Βενγκέρ τους θέλει στην ομάδα. Θέλει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Μόνο αυτό τον ενδιαφέρει, άλλωστε. Όχι να βγάλει λεφτά από εκείνους. Πιστεύω πως Οζίλ και Σάντσες θα πρέπει να παραμείνουν στην Άρσεναλ και να τα δώσουν όλα, ώστε να βγάλουν την ομάδα σε μία θέση του Champions League της επόμενης σεζόν», τα λόγια του παλαίμαχου αμυντικού της Άρσεναλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ