Ξέσπασε ο Σαλάχ για τα σχόλια των επικριτών του (vid)

Ξέσπασε ο Σαλάχ για τα σχόλια των επικριτών του (vid)

Άδικη θεωρεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ την δριμεία κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό, γεγονός που τον έκανε να ξεσπάσει κατά των επικριτών του.

Την περσινή σεζόν, ο Μοχάμεντ Σαλάχ διένυε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φορώντας τη φανέλα της Λίβερπουλ, γεγονός που τον ανέδειξε ως τον απόλυτο σούπερσταρ του συλλόγου του Μέρσεϊσαιντ.

Με τη νέα χρονιά, η πλειοψηφία του ποδοσφαιρικού κοινού περίμενε ακόμα περισσότερα από τον Αιγύπτιο επιθετικό, όμως εκείνος δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανάλογες επιδόσεις.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να τα «ακούσει» καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου από φίλους και μη της Λίβερπουλ, όμως φαίνεται πως η υπομονή του εξαντλήθηκε.

Όντας καλεσμένος στο στούντιο του Skysports, ο 26χρονος ξέσπασε κατά των επικριτών του, λέγοντας:

«Υπάρχουν παίκτες που έχουν βάλει τα ίδια γκολ με εμένα, αλλά για εκείνους λένε ότι κάνουν την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους ενώ για μένα πως διανύω κακή χρονιά, επειδή δεν σκόραρα σε κάποια παιχνίδια.

Τρεις – τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν τα ίδια γκολ με εμένα, ο Αγουέρο έχει απλά δύο περισσότερα. Δεν με απασχολεί όλο αυτό και το μόνο που με νοιάζει είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ