Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ»

Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ»

Το φλερτ ανάμεσα σε Ρεαλ Μαδρίτης και Πογμπά εντάθηκε τις τελευταίες ομάδες, όμως ο Σόλσκιερ επιμένει πως ο Γάλλος είναι χαρούμενος στη Γιουνάιτεντ.

Τις τελευταίες εβδομάδες το όνομα του Πολ Πογκμπά έχει συνδεθεί έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπειτα από τα σχόλια του ίδιου αλλά και του τεχνικού της «βασίλισσας», Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει την ομάδα της Μαδρίτης ως ονειρικό προορισμό, ενώ προ ολίγων ημερών, ο Γάλλος προπονητής με τη σειρά του άνοιξε διάπλατα την πόρτα για τη μετακίνηση του Πογκμπά στους «Μερένχες».

Όπως όλα δείχνουν το φλερτ ανάμεσα σε Ρεάλ και Πογκμπά έχει γίνει πιο θερμό από ποτέ, όμως ο Σόλσκιερ θέλησε να ρίξει τους τόνους, τονίζοντας πως ο 26χρονος είναι χαρούμενος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ο Πολ (Πογκμπά) είναι χαρούμενος εδώ. Παίζει καλά. Ένα από τα κύρια θέματα είναι πως οι παίκτες είναι πάντα διαθέσιμοι για δηλώσεις. Είναι ανοικτοί και ο Πολ απλά απάντησε σε μια ερώτηση για έναν οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή ο οποίος θα ήθελε να αγωνιστεί για τη Ρεάλ. Δεν αναφερόταν στον εαυτό του, είναι χαρούμενος εδώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ