Μουρίνιο για Πογκμπά: «Η εξοχότης του ήθελε να φεύγει με Ρολς Ρόις και όχι με το πούλμαν της αποστολής»!

Μουρίνιο για Πογκμπά: «Η εξοχότης του ήθελε να φεύγει με Ρολς Ρόις και όχι με το πούλμαν της αποστολής»!

Ο Πορτογάλος τεχνικός αφηγήθηκε μία ιστορία ενδεικτική της ταραγμένης του σχέσης με τον Γάλλο διεθνή μέσο Πολ Πογκμπά

Ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να είχε υπογράψει συγκεκριμένα ρήτρα στο συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν του επιτρέπει να μιλάει για όσα συνέβησαν στη θητεία του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ωστόσο μετά τους ιδιαίτερα θυελλώδεις τελευταίους μήνες και την απόλυσή του, ο Πορτογάλος κόουτς έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές και τις συνεντεύξεις, και δεν είναι λίγοι όσοι τον ρωτούν για τα προβλήματα που υπήρχαν ανάμεσα στον ίδιο και τον Γάλλο διεθνή μέσο της ομάδας Πολ Πογκμπά.

Έτσι κι εκείνος βρήκε την ευκαιρία και αφηγήθηκε μία ενδεικτική -της μεταξύ τους κόντρας- ιστορία:

«Παίζαμε με την Μπέρνλι στα 30χλμ. Από το Μάντσεστερ. Ο Πογκμπά μου ζήτησε να επιστρέψει μόνος του και όχι με την αποστολή. Αρχικά του είπα όχι, αλλά καθώς νικήσαμε, με ξαναρώτησε. Ημουν χαρούμενος και του είπα ότι θα μπορούσε να κατέβει λίγο πριν το γήπεδο και να ειδοποιήσει τον οδηγό του να τον παραλάβει από εκεί. Οχι όμως νωρίτερα. Όταν βγήκα από τη συνέντευξη τύπου, είδα τη Ρολς Ρόις του ήδη παρκαρισμένη δίπλα στο λεωφορείο της ομάδας και κατάλαβα ότι υπάρχουν μυαλά που δεν γίνεται να αλλάξουν.

Η εξοχότης του ήθελε να φύγει με Ρολς Ρόις και όχι με τους συμπαίκτες του. Και εκεί σκέφτεσαι: “Πώς λύνεται τώρα αυτό το ζήτημα; Του λες ότι δεν θα πάει ποτέ με το αυτοκίνητό του; Οτι μπορεί να πάει, επειδή είσαι χαρούμενος με τη νίκη; Ή το λύνεις με άλλον τρόπο και το club στέλνει εσένα για διακοπές;»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ