Κόντε: «Άξιζε την Χρυσή Μπάλα ο Καντέ»

Κόντε: «Άξιζε την Χρυσή Μπάλα ο Καντέ»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του στην Τσέλσι, Ενγκολό Καντέ τονίζοντας πως άξιζε να πάρει την Χρυσή Μπάλα.

Ο προπονητής της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, σε δηλώσεις του για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη του Ενγκολό Καντέ. Ο Ιταλός τεχνικός ξεκαθάρισε πως ο Γάλλος αμυντικός μέσος των μπλε θα αποτελούσε προσωπική επιλογή για κάθε προπονητή για να παραλάβει το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς.

Συγκεκριμένα, ο Κόντε τόνισε ότι και ο ίδιος θα επέλεγε τον πρώην παίκτη της Λέστερ για τη Χρυσή Μπάλα, ενώ θεωρεί πως λόγω των χαρακτηριστικών του ως ποδοσφαιριστής δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει το συγκεκριμένο βραβείο.

«Ειλικρινά δεν ξέρω αν ο Καντέ μπορεί να κερδίσει μία Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του λόγω των χαρακτηριστικών του ως παίκτης. Για μένα, αξίζει. Για όλους τους προπονητές, αυτός που αξίζει είναι ο Καντέ» ήταν τα λόγια του για τον Γάλλο ο οποίος κατατάχθηκε 8ος στην συνολική βαθμολογία.

Τέλος ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε στον Έντεν Αζάρ, λέγοντας: «Έχει τα χαρακτηριστικά να παλέψει με παίκτες γίγαντες όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Νέιμαρ. Πρέπει να προσπαθήσει και να βελτιώσει την θέση του στην βαθμολογία την επόμενη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ