«Η Φούλαμ κοντράρει Ολυμπιακό για Σλιμανί»

«Η Φούλαμ κοντράρει Ολυμπιακό για Σλιμανί»

Ο Ισλάμ Σλιμανί δύσκολα θα μείνει στη Λέστερ και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τους «κότατζερς» να μπαίνουν δυναμικά στο κόλπο της απόκτησης του.

O Ισλάμ Σλιμανί «αρέσει» στον Ολυμπιακό, για την ενίσχυση της επίθεσης του, και οι Πειραιώτες βλέπουν στο πρόσωπο του μια καλή λύση ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα «παίξουν μπάλα σε άδειο γήπεδο» όσον αφορά την απόκτηση του Αλγερινού σέντερ φορ.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα και η Φούλαμ έχει μπει στην διεκδίκηση του 30χρονου παίκτη της Λέστερ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό αγωνίζεται δανεικός στη Φενέρμπαχτσε.

Οι «κότατζερς» υποβιβάστηκαν και μαθηματικά στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως του χρόνου θα αγωνίζονται στην Τσάμπιονσιπ.

Όπως γράφουν οι Άγγλοι, ο βασικός επιθετικός της ομάδας, Αλεξάντερ Μίτροβιτς, είναι πολύ πιθανό έπειτα από αυτήν την εξέλιξη να αποχωρήσει από το σύλλογο για να βρει αλλού την τύχη του.

Έτσι λοιπόν, η Φούλαμ θα κινηθεί για την απόκτηση του Σλιμανί ώστε να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με έναν έμπειρο παίκτη.

Το εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνει πως θα ήταν μια καλή επιλογή για τον Αλγερινό, που δεν πραγματοποιεί και την καλύτερη χρονιά του, να παίζει μία φορά την εβδομάδα με σκοπό να βρει ρυθμό.

Συνεπώς, οι εξελίξεις αναμένονται να είναι σημαντικές το καλοκαίρι, για το μέλλον του 30χρονου Αλγερινού επιθετικού της Λέστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ