Χολέμπας: «Και 20 κάρτες να πάρω, τις πήρα. Και τι έγινε;»

Χολέμπας: «Και 20 κάρτες να πάρω, τις πήρα. Και τι έγινε;»

Ο Χοσέ Χολέμπας έχει δει τις περισσότερες κίτρινες κάρτες στην Αγγλία και σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και πως δεν τον ενοχλεί.

Ο Χοσέ Χολέμπας, αυτήν τη στιγμή, είναι μαζί με τον Τζέφερσον Λέρμα οι παίκτες με τις περισσότερες κίτρινες στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας δει από έντεκα ο καθένας.

Για το συγκεκριμένο γεγονός, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε αναφέροντας πως δεν είναι κάτι σημαντικό και πως τρις δέχεται κυρίως για διαμαρτυρίες.

Αναλυτικά δήλωσε o 34χρονος αμυντικός:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι μιλάνε συνεχώς για τις κίτρινες κάρτες. Όταν κάνεις ένα τάκλινγκ και αρχίζεις να γκρινιάζεις, αυτό είναι συναισθηματικό. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμένα δεν με ενοχλεί.

Είναι απλά μια κίτρινη κάρτα. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τέτοιος θόρυβος. Και 20 κάρτες να πάρω, τις πήρα. Και τι έγινε; Μερικές φορές βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ τις αποφάσεις των διαιτητών».

Αντίθετη άποψη έχει ωστόσο ο προπονητής του Χολέμπας στη Γουότφορντ, Χάβι Γκράθια:

Από την άλλη μεριά ο προπονητής του στην Γουότφορντ, Χάβι Γκράθια, έχει εκφράσει αντίθετη άποψη όσον αφορά τις κάρτες λέγοντας όπως προσπαθεί να μιλά στους παίκτες του γι’ αυτό.

Δείτε όσα είπε ο 48χρονος τεχνικός:

«Είναι αλήθεια ότι ο Χοσέ δέχεται πολλές κίτρινες κάρτες. Νομίζω ότι τη νέα σεζόν πρέπει να τα καταφέρει καλύτερα σε αυτό το θέμα.

Υπάρχουν διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους παίρνει κανείς κίτρινη και ορισμένοι έχουν να κάνουν με θέμα συμπεριφοράς. Πράγματι ο Χοσέ μαζεύει αρκετές κάρτες.

Είναι κάτι που πρέπει να το δεχτούμε, αλλά όχι να το δεχτούμε χωρίς να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Εγώ προσπαθώ να μιλάω στους παίκτες μου για τους διαφορετικούς λόγους που κιτρινίζονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ