Κλοπ: «Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Κλοπ: «Η Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο»

Την αποθέωση από τον Γιούργκεν Κλοπ γνώρισε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Γερμανό τεχνικό να την αποκαλεί ως την καλύτερη ομάδα του κόσμου.

Η μάχη του τίτλου στην Αγγλία φτάνει σιγά σιγά στην κορύφωσή της, καθώς έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι παλεύουν μέχρι τελικής πτώσης σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Οι «κόκκινοι»βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από τους «πολίτες», όμως η ομάδα του Μάντσεστερ έχει αγώνα λιγότερο και σε περίπτωση που δεν στραβοπατήσει μέχρι το τέλος θα στεφθεί πρωταθλήτρια.

Κληθείς να σχολιάσει τους συνδιεκδικητές του για την κατάκτηση της Premier League, ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε την ομάδα του Γκουαρδιόλα, τονίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για την καλύτερη στον κόσμο.

«Αν είσαι ουδέτερος και παρακολουθείς τους αγώνες, σίγουρα θα πιστεύεις πως η Σίτι μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος και να κερδίσει και τα τέσσερα τρόπαια. Αυτή τη στιγμή δείχνει να είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Η Μπαρτσελόνα στο τελευταίο της παιχνίδι δυσκολεύτηκε λίγο, αλλά και πάλι τα κατάφερε. Η Γιουβέντους τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Ιταλία, αλλά ξέρουμε πως θα τα πάει εξίσου καλά και στο Champions League» ήταν τα λόγια του 51χρονου τεχνικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ