Σαλάχ: Ο ταχύτερος που φτάνει τα 50 γκολ με τη Λίβερπουλ

Σαλάχ: Ο ταχύτερος που φτάνει τα 50 γκολ με τη Λίβερπουλ

Ιστορία έγραψε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στην αναμέτρηση με τη Σαουθάμπτον, καθώς έγινε ο ταχύτερος ever που φτάνει τα 50 γκολ με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Τέλος δεν έχουν τα ρεκόρ για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Λίβερπουλ. Στη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στη Σαουθάμπτον, ο Αιγύπτιος με φανταστικό σλάλομ και τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στους «κόκκινους», όμως συγχρόνως κατάφερε να πετύχει κάτι μοναδικό.

Συγκεκριμένα, 0 26χρονος έγινε ο ταχύτερος ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ ever που φτάνει τα 50 γκολ με το σύλλογο, καθώς χρειάστηκε μόλις 69 αναμετρήσεις για να το καταφέρει. Πρώτος μέχρι πρότινος παρέμενε ο Φερνάντο Τόρες, ο οποίος είχε γίνει «50άρης» μετά από 72 αγώνες, ενώ ακολουθούσε ο Λούις Σουάρες, ο οποίος είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο σε 86 ματς.

Πλέον όμως, η κορυφή ανήκει στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος παρά το στείρο διάστημα που περνούσε εδώ και οκτώ αγώνες μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα κατάφερε να επανέλθει δυναμικά και μάλιστα σημειώνοντας ένα τέρμα που τον τοποθετεί για ακόμη μια φορά στα ιστορικά βιβλία του συλλόγου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ