Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 1-0

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 1-0

Η Γουέστ Χαμ έκανε ένα πολύ μεστό παιχνίδι και επικράτησε της κακής Τσέλσι με 1-0, αφήνοντας τους μπλε κι άλλο πίσω στη μάχη του τίτλου.

Η Γουέστ Χαμ με όπλο την καλή αμυντική της λειτουργία και χρυσό σκόρερ τον Μάρκο Αρναούτοβιτς πήρε μια τεράστια νίκη (1-0) απέναντι στην Τσέλσι, σταματώντας το αήττητο σερί (7 αγώνων) των Μπλε. Εξαιρετική εμφάνιση για τα σφυριά έκανε ο Μαζουακού, με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού να ψηφίζεται MVP της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν πιέζοντας ψηλά στο γήπεδο να αιφνιδιάσουν τους πρωταθλητές Αγγλίας και πέτυχαν γρήγορα αυτό που ήθελαν, αφού μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ. Λανζίν και Αρναούτοβιτς συνδυάστηκαν όμορφα και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουρτουά. Ο Ντέιβιντ Μόγιες από εκείνο το σημείο και μετά έσφιξε την άμυνα του και έδωσε την κατοχή στην Τσέλσι, η οποία έχοντας σε κακό βράδυ τους Αζάρ και Μοράτα δεν μπορούσε να κάνει πολλά.

Ο Αντόνιο Κόντε έκανε και τις τρεις αλλαγές του μέσα σε 20 λεπτά στο δεύτερο μέρος, θέλοντας να δώσει φρεσκάδα στην επίθεση των Μπλε, όμως η άμυνα Γουέστ Χαμ ήταν εξαιρετική και δεν άφηνε περιθώριο κινδύνου για την εστία του Αντριάν. Η μοναδική ουσιαστική ευκαιρία της Τσέλσι ήρθε στο 83’, όταν ο Μοράτα βρέθηκε απέναντι στον Ισπανό τερματοφύλακα, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Το τελικό 1-0 έδωσε στη Γουέστ Χαμ την πρώτη της νίκη με τον Ντέιβιντ Μόγιες στον πάγκο, ενώ έφτασε του 13 βαθμούς όντας ακόμη στη 18η θέση. Από την άλλη η Τσέλσι δέχτηκε ισχυρό πλήγμα στην προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων στην Αγγλία, αφού παρέμεινε στο -13 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Αντριάν, Ζαμπαλέτα, Ριντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Νομπλ, Ομπιάνγκ, Αρναούτοβιτς (69’ Σακό), Λανσίνι, Μασουακού, Αντόνιο (79’ Αγιού)

Τσέλσι (Αντόνιο Κόντε): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Κέιχιλ, Τζαπακόστα (64’ Γουίλιαν), Μπακαγιόκο (46’ Πέδρο), Καντέ, Φάμπρεγας, Αλόνσο (55’ Μόουζες), Αζάρ, Μοράτα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ