Χολέμπας: «Σε κάποια Ελληνικά γήπεδα δεν ακούς ούτε τη φωνή σου»

Χολέμπας: «Σε κάποια Ελληνικά γήπεδα δεν ακούς ούτε τη φωνή σου»

Ο Χοσέ Χολέμπας μίλησε, σε Αγγλικά Μέσα, για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα Βρετανικά γήπεδα, ενώ σχολίασε και τους οπαδούς των Ελληνικών ομάδων.

Ο Χοσέ Χολέμπας θα αντιμετωπίσει, με τη Γουότφορντ, τη Γουλβς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, απόψε (7/4) και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία θα δώσει την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Ακόμη, ο 34χρονος αμυντικός, αναφέρθηκε και στην ατμόσφαιρα που υπάρχει στα Αγγλικά γήπεδα, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τους Έλληνες φιλάθλους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας:

«Κάθε Κύπελλο, σε κάθε χώρα σημαίνει πολλά. Γνωρίζουμε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε γι’ αυτό. Αν κερδίσεις το Κύπελλο μπορείς να παίξεις στην Ευρώπη. Αυτό σημαίνει πολλά για πολλές ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ», ήταν η αρχική του τοποθέτηση, ενώ για την ατμόσφαιρα στα Ελληνικά γήπεδα είπε:

«Θα ήταν… καυτή, στην Ελλάδα ζουν το ποδόσφαιρο με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι στην Αγγλία. Για να είμαι ειλικρινής, τα γήπεδα εδώ, μερικές φορές είναι αρκετά ήσυχα. Στην Ελλάδα είναι διαφορετικά. Σε κάποια γήπεδα δεν ακούς ούτε τη δική σου φωνή, ειδικά των μεγάλων ομάδων, όπως του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης της Γουότφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ