Γκουαρδιόλα: «Είναι σχεδόν αδύνατο να κατακτήσεις τα πάντα»

Γκουαρδιόλα: «Είναι σχεδόν αδύνατο να κατακτήσεις τα πάντα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα μίλησε μετά τη νίκη πρόκριση επί της Μπράιτον, για το αν η Μάντσεστερ Σίτι είναι ικανή να κατακτήσει όλα τα φετινά τρόπαια.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με σκορ 1-0 της Μπράιτον στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, με την ομάδα του Γκουαρδιόλα να βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της στη σεζόν.

Μετά τον αγώνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του είναι ικανή να κατακτήσει όλους τους τίτλους που θα διεκδικήσει τη φετινή χρονιά, θυμίζουμε πως το Φεβρουάριο είχε επικρατήσει της Τσέλσι στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κανείς δεν το έχει πετύχει, οπότε γιατί να μπορούμε να το κάνουμε εμείς; Είναι σχεδόν αδύνατο να κατακτήσεις τα πάντα, αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε αρχικά ο 48χρονος και συνέχισε:

«Πιστεύεις ότι μπορούμε να δώσουμε 60 αγώνες και να έχουμε τρομερή απόδοση κάθε φορά. Καμία ομάδα δεν μπορεί να το κάνει. Ο Φέργκιουσον πήρε το τρεμπλ και δεν είχε πάντοτε τέλεια απόδοση. Δεν λειτουργεί έτσι το πράγμα…», ήταν τα λόγια του προπονητή των «πολιτών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ