Αζάρ: «Θα δούμε το καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)

Αζάρ: «Θα δούμε το καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης» (vid)

Ο Εντέν Αζάρ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Γουέστ Χαμ και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε για την πορεία της Τσέλσι, αλλά και τη Ρεάλ.

Η Τσέλσι επικράτησε της Γουέστ Χαμ με σκορ 2-0, χάρη σε δύο γκολ του Εντέν Αζάρ και πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο από Άρσεναλ και Τότεναμ.

Στο ματς, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός, ήταν εξαιρετικό πετυχαίνοντας μάλιστα ένα υπέροχο γκολ, αφού τα έβαλε με πέντε αντιπάλους του.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Βέλγος παραχώρησε κάποιες δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στο γκολ που σκόραρε, στο ματς, αλλά και για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Για τη νίκη της Τσέλσι είπε: «Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση της Τσέλσι, όχι τη δική μου μόνο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο παιχνίδι για εμάς. Στο τέλος, κάναμε όσα έπρεπε. Σκοράραμε δυο φορές, δεν δεχθήκαμε γκολ και είμαστε χαρούμενοι».

Για το γκολ που σημείωσε: «Ήταν κάτι… ιδιαίτερο το γκολ μου. Πήρα τη μπάλα και απλά επιτέθηκα. Όταν μπαίνω στην περιοχή είναι δύσκολο για τον αμυντικό γιατί μπορεί να με μαρκάρει κάποιος και να πάρω πέναλτι, αλλά ήμουν τυχερός που πρόλαβα και σούταρα. Είμαι μικρόσωμος και αυτό με βοηθάει να αλλάζω εύκολα κατευθύνσεις».

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ, πίκαραν τον Βέλγο φωνάζοντας «φεύγει για τη Ρεάλ», με τον Αζάρ να απαντά για αυτό:

«Κάνουν λάθος. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην Τσέλσι, έχουμε ακόμα την τετράδα και το Europa League και βλέπουμε μετά…».

https://twitter.com/SoccerAM/status/1115361575337168896

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ