Σόλσκιερ: «Δεν βλέπω τον Πογκμπά να φεύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Σόλσκιερ: «Δεν βλέπω τον Πογκμπά να φεύγει από τη Γιουνάιτεντ»

Παρά το γεγονός πως τα ξένα μέσα θεωρούν δεδομένη την επιθυμία του Πογκμπά να αποχωρήσει από τη Γιουνάιτεντ, ο Νορβηγός εμμένει στην αρχική του πεποίθηση.

Την πεποίθησή του πως ο Πολ Πογκμπά θα συνεχίσει να αγωνίζεται και του χρόνου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο τεχνικός των «κόκκινων διάβολων», Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Γάλλος μέσος έχει συνδεθεί έντονα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το προσεχές καλοκαίρι μετά και τις δηλώσεις του πως οι «Μερένχες» αποτελούν ονειρικό προορισμό, όμως ο Νορβηγός επιμένει πως ο 26χρονος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Μάντσεστερ.

«Ο Πογκμπά ανυπομονεί για τον αυριανό αγώνα. Είναι από τους καλύτερους σε αυτό το επίπεδο. Ξέρει πως το παιχνίδι απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν ήταν το καλύτερό του, αλλά είναι προσηλωμένος σε αυτό με τη Μπαρτσελόνα» ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» για να συνεχίσει:

Δεν τον βλέπω να μην αγωνίζεται στη Γιουνάιτεντ την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, όλη μας η προσοχή είναι στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, τα συμβόλαια θα συζητηθούν αργότερα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ