Ερέρα: «Δεν σκεφτόμαστε το ίδιο με τη Γιουνάιτεντ, δεν αναεώνω»

Ερέρα: «Δεν σκεφτόμαστε το ίδιο με τη Γιουνάιτεντ, δεν αναεώνω»

Ο Άντερ Ερέρα αποκάλυψε πως δεν βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επέκταση της συνεργασία τους, την ώρα που δημοσιεύματα τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμεν.

Πλώρη για άλλες πολιτείες φαίνεται πως έχει βάλει ο Άντερ Ερέρα. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν δείχνει πρόθυμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το αγγλικό κλαμπ, κάτι που αποκάλυψε και ο ίδιος σε μέσο της πατρίδας του.

Σύμφωνα με τον Ισπανό, οι δυο πλευρές δεν βρίσκονται στο ίδιο κύματος σχετικά με το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας τους, γεγονός που τον έχει ωθήσει ένα βήμα πριν έξοδο από το «Όλντ Τράφορντ».

Μάλιστα, δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό τον ήθελαν να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να μεταβεί το καλοκαίρι στη Γαλλία και ο ίδιος με έμμεσο τρόπο το… επιβεβαίωσε.

«Δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει στον ορίζοντα θέμα ανανέωσης του συμβολαίου μου» ανέφερε αρχικά όσον αφορά το μέλλον του στο Μάντσεστερ για να προσθέσει:

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σε μεγάλη ομάδα. Θα ακούσω ότι έχει να μου πει η Γιουνάιτεντ, αλλά επίσης είμαι ανοικτός και σε προτάσεις από άλλους συλλόγους. Δεν κλείνω πόρτες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ