Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Νέρες

Στη λίστα της Λίβερπουλ ο Νέρες

Η Λίβερπουλ προστίθεται στην λίστα των επίδοξων μνηστήρων του Νταβίντ Νέρες, σύμφωνα με την Daily Mail

Ο Άγιαξ έφερε ισοπαλία με τη Γιουβέντους το βράδυ της Τετάρτης (10/04) στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League. Ο Νταβίντ Νέρες ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τους Ολλανδούς με όμορφο φαλτσαριστό σουτ αμέσως μετά την σέντρα στην επανάληψη!

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος, με τη συνολική του παρουσία έως τώρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων κλαμπ της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ομάδες όπως η Ντόρτμουντ, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μίλαν έχουν στρέψει την προσοχή τους πάνω του, ενώ σύμφωνα με την Daily Mail και η Λίβερπουλ βρίσκεται πια ανάμεσα στους επίδοξους μνηστήρες.

Το συμβόλαιο του Νέρες με τον Αίαντα εκπνέει το 2022 και όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του ιταλικού calciomercato.com, δεν θα πουλήσει φθηνά ένα από τα πιο πολύτιμα περιουσιακά της στοιχεία, αξιώνοντας για την παραχώρησή του ένα ποσό της τάξεως των 50.000.000 ευρώ.

Να αναφέρουμε ότι γερμανικά δημοσιεύματα ανέφεραν, ότι η Ντόρτμουντ έχει καταθέσει ήδη πρόταση για τον Βραζιλιάνο προσφέροντας στον Αίαντα περίπου 40.000.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ