Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ 2-1

Με τον Πογκμπά να σκοράρει δις από το σημείο του πέναλτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ εντός έδρας και προσπέρασε προσωρινά την Άρσεναλ στην 5η θέση της Premier League.

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Γιουνάιτνετ. Η ομάδα του Σόλσκιερ επικράτησε με 2-1 της αδιάφορης Γουέστ Χαμ και ανέβηκε στην 5η θέση της Premier League.

Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις και όχι ιδιαίτερα καλό ρυθμό, το σκορ για τους «κόκκινους διάβολους» άνοιξε ο Πολ Πογκμπά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 19ο λεπτό. Τα «σφυριά» βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου με τον Άντερσον να σκοράρει με προβολή στο 49′ και μάλιστα στη συνέχεια έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Το γκολ τελικά ήρθε για τους γηπεδούχους, με τον Πογκμπά να ευστοχεί και πάλι από την άσπρη βούλα, νικώντας εκ νέου τον Φαμπιάνσκι και να χαρίζει τη νίκη με 2-1 στην ομάδα του. Έτσι, η ομάδα του Μάντσεστερ προσπέρασε έστω και προσωρινά την Άρσεναλ στην 5η θέση και βρίσκεται στο -2 από την 4η Τσέλσι. Από την άλλη η Γουέστ Χαμ, που έχει ξεμπερδέψει με την παραμονή, βρίσκεται στην 11η θέση με 42 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ