Λίβερπουλ – Τσέλσι 2-0

Λίβερπουλ – Τσέλσι 2-0

Η Λίβερπουλ με ένα εκρηκτικό τρίλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο και με σκόρερ τους Μανέ και Σαλάχ επικράτησε με 2-0 της Τσέλσι και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League.

Η Λίβερπουλ νίκησε την Τσέλσι με 2-0 στο Άνφιλντ, επέστρεψε στην κορυφή της Premier League και διατήρησε τις ελπίδες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς απέναντι στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι και με δύο γκολ σε τρία λεπτά από τους Μανέ και Σαλάχ, καθάρισε το ματς και προσπέρασε τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πίεσε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και έκλεισε στα καρέ της την Τσέλσι, με τον ρυθμό του ματς όμως να είναι καταιγιστικός. Οι κόκκινοι έχασαν πολλές κλασικές ευκαιρίες με την «αγία τριάδα» τους στο πρώτο μέρος, όμως και η Τσέλσι είχε τις στιγμές της με τον Αζάρ και τον Χάντσον Οντόι. Παρόλα αυτά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν και πήγαν συτα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο (0-0).

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Λίβερπουλ ξεκίνησε φουριόζα και με δύο τέρματα από το 51′ μέχρι το 53′ κλείδωσε τη νίκη και επέστρεψε στην κορυφή, έστω και με ένα ματς λιγότερο.

Συγκεκριμένα στο 51′ ο Μανέ εκτέλεσε με κοντινή κεφαλιά τον Κέπα μετά από γλυκιά σέντρα του Χέντερσον ενώ λίγο αργότερα ο Σαλάχ έκανε το 2-0 με ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό του πόδι. Το τελικό 2-0 αναπτέρωσε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, καθώς η Σίτι πλέον έχει δυσκολότερο πρόβλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ